Seneste opgørelse fra boligmarkedet viser positive tal

The front of a house
Boligmarkedet er et emne, der ofte er oppe at vende i medierne, og er også genstand for massevis af statistikker og lignende. Der holdes tæt øje med, om både priser, liggetid antal handler stiger eller falder, og om der kan spores udvikling fra en sammenlignende periode. Eksempelvis fra året forinden. Et domæne som boligsiden.dk holder skarpt øje med disse ting.
Hvis vi kigger på den seneste nyhed om bolighandler, tegnes der et positivt billede. De beretter, at antallet af sommerhushandler allerede efter opgørelsen fra oktober-måned ligger på det samme niveau som hele sidste år. Til og med oktobermåned er der solgt 8901 sommerhuse, hvilket kan sammenlignes med hele sidste år, hvor der blev solgt 8923.
Sammenligner man tendenserne på boligmarkedet med tegningerne af ejerskifteforsikringer, følger disse meget godt hinanden. Og det giver jo sådan set meget god mening. Jo flere boliger, der bliver solgt, jo flere forsikringer til netop boliger bliver der tegnet. Derfor er det selvfølgelig også en fordel for forsikringsselskaberne, når det går godt på boligmarkedet. Dansk Boligforsikring er en af de selskaber, som netop udbyder ejerskifteforsikringen, og som de også er markedsførende inden for. Også de har set en stigning i antallet af nytegninger, hvis der sammenlignes med de år, hvor boligkrisen raserede.

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby