Pilates bolden - Kontorets redning!

Shapeup.dk logo

Alle kender dem, men hvad gør de egentlig godt for? Ja, jeg snakker selvfølgelig om pilates bolden. Ofte ser man dem i diverse træningscentre, men de findes faktisk også på mange arbejdspladser rundt omkring i landet - her afhjælper de mange af de smerter, et kontorarbejde kan medføre. 

Pilates bolden er super genial ,fordi den i de mange timer du sidder på den på kontoret, både sørger for at holde din opstilling korrekt og træner din styrke og balance, helt uden du mærker det! Alt dette medvirker til en sund arbejdsstilling, som på den lange bane kan afhjælpe en stor del af de smerter, mange oplever.

Hvis bolden skal bruges som kontorstol, vil det være klart at foretrække at vælge en med ABS funktion. Denne funktion sikrer, at ved en eventuel punktering vil bolden ikke springe, men luften vil derimod bare langsomt sive ud af bolden. Med ABS vil bolden også være mindre “livlig” end de almindelige pilates bolde og er derfor også mere oplagt i denne sammenhæng.

Hvis du og måske også dine kollegaer er klar på en ny udfordring på kontoret, så tøv endelig ikke med at kigge nærmere på vores side Shapeup.dk, og hvis I er det mindste i tvivl, står vi klar med masser af vejledning!

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Shapeup
0 Karma
1 Posts

Made with by Mamby