Køb catering københavn

I København er der mange muligheder for catering og mad ud af huset. Derfor næste gang du skal have mad til et selskab kan det være værd at tjekke oversigten for leverandører tilbudt gennem Wecater.dk for catering København. Der opdateres løbende med leverandører og du kan uden problemer få et hurtigt overblik på hvad der er muligt.

De enkelte catering leverandører er tilmeldt siden med det formål at gøre det lettere for dig at bestille direkte hos dem via deres side hos Wecater. Der er et stort udvalg af leverandører, hvilket giver mulighed for at dit behov med stor sandsynlighed kan blive dækket hos en af dem. Uanset om du ønsker tapas, a la carte eller skal have mad til julefrokosten i firmaet. De fleste leverandører har også mulighed for levere maden lige til døren, så du kan fokusere på at hygge med gæsterne, hvilket gør du så vidt muligt kan nyde deres selskab også og lade madlavningen komme lige til døren.

Ideen til platformen er opstået da ejet behov en dag stod med udfordringen at bestille mad udefra til et større selskab, men dette var mere tidskrævende end det burde. Derfor kom ideen til Wecater, hvor det let for dig som køber at samle de tilbud du ønsker og bestille direkte til døren, når du både har valgt den leverandør og det tilbud, der lever op til jeres forventninger.

 overblik på mad ud af huset her, det nemt, bekvemt og ikke mindst hurtigt. Siden er også sikker i forhold til du altid kan følge med i processen af dine ordre og have direkte kontakt til leverandøren efter bestillingen. Bestillingen og overførslen er også sikker, da siden anvender two-factor godkendelse gennem Visa og Mastercard, så ingen snyd kan ske i processen. Vi håber meget siden kan være med til at gøre det lettere for dig at bestille mad ud af huset online og hører gerne fra dig, hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker.

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
madinspiration
0 Karma
1 Posts

Made with by Mamby