Hvorfor skal du undervognsbehandle din bil?


Undervognsbehandling 
Kort fortalt, er undervognsbehandling noget der beskytter bilens undervogn med rust. Og da garantien for bilen ikke dækker udefrakommende rustskader, så er det uhyre vigtigt at få gjort. Det er altså en behandling, som forlænger din bils levetid og garanti. En undervognsbehandling er ikke en garanti for, at du får mere for bilen når den engang skal sælges. Men der er mange som går meget op i, hvorvidt disse behandlinger er blevet overholdt - netop pga. levetiden.

Hvad er forskellen mellem undervognsbehandling og rustbeskyttelse? 
Ifølge FDM er undervognsbehandling noget som dækker de synlige dele af bilens undervogn, hvilket er med til at sikre din undervogn mod udefrakommende rust, som nævnt ovenover. Rustbeskyttelse er dog mere dækkende og effektiv, men kræver at man har fået undervognsbehandling inden.

Når bilerne kommer fra producenten er de simpelthen ikke designet til det danske vejr, hvorfor en undervognsbehandling anbefales pga. mængden af salt og sand der bruges om vinteren. Også fordi mange nye biler ikke er rustbeskyttet nok til det danske marked. Så hvis du vil være helt sikkert, skal du tidligt i bilens liv undervognsbehandle - det vil du blive glad for. I dag ses det også ofte, at en undervognsbehandling både indeholder behandling og rustbeskyttelse.

Vælg et autoriseret PAVA-center! 
Det er uhyre vigtigt, at disse behandlinger sker efter forskrifterne. Rutiner og sprøjteskemaer er et must når der skal vælges behandler! Når du vælger et autoriseret PAVA-center til behandlinger af din bil, så får du et af Danmarks mest anvendte og gennemprøvede rustbeskyttelses-midler til biler. Det er med andre ord det bedste du kan vælge!

Besøg et af Fyns mest besøgte PAVA autocentre her

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
JLB
0 Karma
2 Posts

Made with by Mamby