Hvem er Dansk Boligforsikring?

Boligforsikringsselskab lyder måske meget specifikt. Det er det til dels også. Dansk Boligforsikring kan betegnes som et sådant selskab, og de beskæftiger sig med netop boligforsikringer. Helt konkret udbyder de to slags forsikringer: ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikringer. De kan derfor godt betegnes som et nicheselskab, da de netop kun beskæftiger sig med boligområdet. Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2001/02 og er siden da blevet danskernes mest foretrukne, når det kommer til ejerskifteforsikring. De har haft den største markedsandel de senere år blandt de virksomheder, der er på markedet. Ejerskifteforskring og sælgeransvarsforsikring er henvendt til henholdsvis køber og sælger i en bolighandel. Førstnævnte er kendt for de fleste og er faktisk også en tryghed for sælger.

Det kan godt være forvirrende for køber, når der skal besluttes, hvor forsikringerne skal tegnes henne. For vælger man det selskab, hvor man i forvejen har samlet alle dine forsikringer, eller kigger man efter et nyt, hvor man potentielt kan spare penge, og som kun er specialister på dét område? Der er forskellige meninger om, hvorvidt det er en fordel eller ulempe at have alle sine forsikringer (inklusiv ejerskifteforsikring) i samme selskab. Der burde dog ikke være noget i vejen for, at du gør det ene eller det andet. Du bør derfor blot vælge det forsikringsselskab, hvori du bliver tilbudt det, som du mener er den bedste ejerskifteforsikring. Du bør også være opmærksom på, at det er langt fra alle selskaber, der overhovedet udbyder ejerskifteforsikringen. Det er et kompliceret produkt, og det har for mange vist sig at give underskud.

Hvad kendetegner Dansk Boligforsikring?

Dansk Boligforsikring er medlem af Garantifonden og af brancheforeningen Forsikring & Pension. Medlemskaberne fungerer blandt andet som en ekstra sikkerhed for forbrugere, hvilket er essentielt inden for forsikringsområdet. Det anbefales, at du undersøger selskabet, før du vælger - eksempelvis i forhold til, om er medlem af diverse organer. Her er der stor forskel på, om vi snakker dansk eller udenlandsk selskab i forhold til, hvad der foreligger af regler og krav. 

Det, som siden etableringen har været Dansk Boligforsikrings mission, har været at tilbyde et solidt forsikringsprodukt til en overkommelig pris. Hvis man skal placere Dansk Boligforsikrings ejerskifteforsikring et sted, ligger den da også i den lave ende. Det er et af de parametre, som gør forsikringen til en stærk kandidat på markedet. Udover en god pris foreligger der en fornuftig selvrisiko — ligledes med en fornuftig makspris i perioden. I en ejerskifteforsikring er der nemlig to former for selvrisiko; den man betaler per skade, og den makspris for hele selvrisikoen i forsikringsperioden.

Dansk Boligforsikring er som nævnt specialister på boligområdet. Og der hvor de skiller sig ud fra det “almene” selskab er, at samtlige ansatte i virksomheden sidder med boligforsikring som ekspertområde.
You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby