Hold dig opdateret på boligfronten med sociale medier

A close up of a screen
Der er mange måder, man kan blive fodret med nyheder i dag. Vi har mange flere kanaler at vælge imellem, og vi kan se indholdet hvornår på dagen, det skal være. En god måde at holde sig opdateret på inden for et specifikt emne er at følge med på sociale medier. Er du interesseret i alt, der vedrører boligen, hjemmet, boligmarkedet, tendenser og statistikker, så kan Dansk Boligforsikring være et godt bud. De er aktive brugere af både Facebook og LinkedIn, hvor de poster relevant indhold. De har også en blog og en nyhedsside, hvor artikler udfoldes lidt mere. Der er masser af inspiration at finde, samtidigt med at du kan blive klogere.
Dansk Boligforsikring er blot ét eksempel blandt mange på, hvordan virksomheder i dag kan nå sine brugere på helt nye måder. Det er blevet mere bekvemt, men konkurrencen bliver også større. Hvor man tidligere kunne nå brugere organisk, er det med tiden blevet mere nødvendigt at anvende betalt trafik. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer. Men såfremt du aktivt som bruger tilvælger et brand, kan det give en masse værdi - både for dig som bruger og for den respektive virksomhed.
Du kan følge Dansk Boligforsikring på Facebook eller LinkedIn, hvis du selv er boliginteresseret. Bliv også opdateret vedrørende ledige stillinger og lignende.

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby