Forstå hurtigt, hvad ejerskifteforsikringen indebærer

A group of different colors
En ejerskifteforsikring kan til tider være svær at forstå. Dækningen kan for nogle opleves tvetydig og uklar, og hvis man ikke er sat ordentligt ind i, hvad forsikringsbetingelserne indebærer, kan det senere hen føre til skuffelse. Det kan det, hvis man netop forventer, at forsikringen skal dække en bestemt ting, som det så viser sig, at den ikke gør. Hvis man meget generelt skal sige, hvad ejerskifteforsikringen dækker, er det de skader, som man opdager efter indflytning, men som allerede var til stede forinden. Der er altså tale om skjulte skader, fejl eller mangler, som ikke er blevet opdaget i forbindelse med tilstands- og elinstallationsrapport.

Ifølge dansk lov er det ikke lovpligtigt at tegne en ejerskifteforsikring. Men kigger man på statistikkerne, kan det være en god idé. I ca. hver femte hushandel kommer forsikringen i spil. Og selv forsikringen ikke dækker samtlige skader , kan det alligevel give en form for tryghed. 

Hvis du vil blive klogere på ejerskifteforsikring dækning - så følg linket. Her kan du se konkrete eksempler fra det virkelige liv på, hvad forsikringen har dækket og ikke dækket. Det kan være med til at give en bedre forståelse af forsikringen. Én ting, der dog er vigtig at forstå, er, at ikke alle skader per automatik er dække. Det er meget vigtigt, at du grundigt forstår forsikringsbetingelserne, da der heri er beskrevet, hvilke forhold der skal være opfyldt, før forsikringen dækker en skade. Eksempelvis er skader, som er helt forventelige i samme type hus med samme alder, ikke noget, ejerskifteforsikringen dækker.

Det varierer meget, hvad prisen på ejerskifteforsikringer er. Først og fremmest er der de forhold, der er tilknyttet din konkrete bolig, som kan bestå af størrelse, placering, tilstandsrapport etc, som er medafgørende. Derudover er der stor forskel fra selskab til selskab.

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby