Dansk Boligforsikringer har lang erfaring med boligforsikringer

A silver laptop sits on top of a wooden table
Boligforsikringer er relevante, hvis du står over for en bolighandel. Det gælder både for køber og for sælger, at der er nogle forsikringer, man skal forholde sig til. Dansk Boligforsikring er et selskab, der udbyder både en ejerskifteforsikring og en sælgeransvarsforsikring. Som navnet hentyder, er der tale om en forsikring til henholdvis køber og sælger. Dansk Boligforsikring har udbudt boligforsikringer, siden deres opstart i 2001. De har altså efterhånden mange års erfaring med boligbranchen og tilhørende forsikringer. Selskabet holder til i Holbæk til dagligt, men det er danskere i hele Danmark, der tegner forsikring hos dem. Selskabet er et populært valg, når det kommer til ejerskifteforsikringer. Her har de i de sidste år haft den største markedsandel.
Hvis du vælger at tegne dine forsikringer gennem Dansk Boligforsikring, kan du forvente kompetent rådgivning og dedikerede specialister. Forsikringsområdet - og måske i særlig grad boligforsikringer - er et kompliceret område juridisk, hvilket kan give anledning til forvirringer blandt slutforbrugeren. Du kan altid kontakte Dansk Boligforsikring, hvis du er i tvivl om noget, der vedrører forsikringerne. Eksempelvis hvis du er i tvivl om, hvad din dækning præcist indebærer.
Boligselskabet har flere samarbejdspartnere, som bidrager med yderligere kompetencer og vidensdeling. En af partnerne er Willis Towers Watson, som Dansk Boligforsikring driver en b-t-b-hjemmeside med. Her kan ejendomsmæglere og andre boligrådgivere bestille tilbud på forsikringer, tilstandsrapporter og lignende. 

You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby