Dansk Boligforsikring tilbyder boligforsikringer til både sælger og køber

A stop sign
I en bolighandel er både sælger og køber selvfølgelig interesseret i at være godt beskyttet. Sælger er typisk mere beskyttet, hvis vi kigger på ejendomsmæglerens interesser. Derfor opsøger nogle købere boligrådgivning. Der findes dog forsikringer til både sælger og køber. De fleste er bevidste om ejerskifteforsikringen. Om ikke andet vil de højest sandsynligt blive det i løbet af et boligkøb. Forsikringen er en del af Huseftersynsordningen og beskytter mod skjulte skader og fejl. Sælgeransvarsforsikringen beskytter derimod, hvis der alligevel forekommer nogle skader, som ikke er en del af tilstandsrapporten og derfor ikke dækkes af ejerskifteforsikringen. Dansk Boligforsikring er udbyder af både ejerskifteforsikring og sælgeransvarsforsikring.

Ejerskifteforsikringen kom først på markedet i 90'erne, i forbindelse med at Huseftersynsordningen blev indført. Det medførte en større sikkerhed for både køber og sælger. Senere kom også sælgeransvarsforsikringen. Dansk Boligforsikring blev stiftet i 2001/02, hvorefter de begyndte at udbyde forsikringerne. I en boligkøb er det vigtigt, at alle parter har tryghed i maven. Som de fleste ved, kan et boligprojekt løbe op i mange penge - ikke mindst udbedring af skjulte skader. Der ligger nok en lille frygt i de fleste boligkøbere i forhold til, om boligen viser sig at være et mareridt, og om der gemmer sig nogle store skader.

Dansk Boligforsikring er ejet af danske aktionærer og består både af en direktion og en bestyrelse. Hvis du overvejer en karriere inden for boligforsikring, har et selskab som Dansk Boligforsikring mange jobfunktioner. Både skadebehandlere, kundeservice, bygningskonsulenter og jurister er en del af virksomheden (med mange flere). Du kan holde øje med relevante jobs på Dansk Boligforsikrings profil her. 


You may also like

Discussion

No comments yet... Be the first to leave a reply! Login here

avatar
Danskboligforsikring
0 Karma
14 Posts

Made with by Mamby