WAT TE DOEN ALS UW FACEBOOK-ZOEKBALK GEEN RESULTATEN TOONT?

Your avatar
armandavolkers321
Facebook is dat de beste applicatie om te lijken voor je lang verloren vrienden of om je huidige in de gaten te houden. je kunt ze gewoon zoeken in je vriendenlijst of in de zoekbalk, door een paar filters te plaatsen en te genieten van het besluipen van hun profiel en foto's. Soms werkt de zoekbalk echter niet correct. Dit betekent dat het ofwel niet alle resultaten laat zien, of de juiste, of helemaal niet. Gebruikers klagen vaak dat hun zoekresultaten zonder afbeeldingen of namen worden weergegeven.

Als je hier bent omdat je met een gelijkwaardig probleem te maken hebt, hoef je je geen zorgen meer te maken, want onze Facebook-klantenondersteuning heeft enkele eenvoudige oplossingen voor je gevonden. je zult ze gemakkelijk volgen zonder gedoe.

Normaal gesproken verschijnt dit probleem in specifieke browsers of dankzij extensies of add-ons van derden. Als u de kwestie binnen de mobiele app onder ogen ziet, is dit waarschijnlijk te danken aan een beschadigde cache. om de fout onmiddellijk te herstellen, zorgt u altijd voor een draai aan ons Facebook bellen, 24 uur per dag.

DE TAALINSTELLINGEN WIJZIGEN

Wijzigingen in de taalinstellingen kunnen dit probleem samen met uw Facebook-account veroorzaken. u zult proberen het te veranderen van Engels, VK naar de VS en vice versa om na te gaan of de moeilijkheid wordt opgelost. Het enige dat u zou willen proberen is,
  • Navigeer nu naar de instellingen.
  • Nu moet u op de optie Taal klikken.
  • Nu moet je je taal kiezen uit de Welke taal wil je Facebook gebruiken? optie.
 CACHE WISSEN
Het eerste dat u moet proberen te doen wanneer u problemen ondervindt met de Facebook-browser, zijn de cachebestanden en afbeeldingen.
  • Klik nu tegelijkertijd op Ctrl + Shift + Del op het toetsenbord.
  • Controleer nu de cache-optie en klik op OK.
Als u de Facebook-app gebruikt, kan de volgende methode u helpen. voor het geval dat niet het geval is, neem dan onmiddellijk contact op met onze Facebook bellen Nederland.
  • Klik nu op de drie knoppen in de rechterbovenhoek.
  • Nu moet je op App-instellingen klikken.
  • Klik nu op De browsegegevens van uw telefoon wissen.
 HOE UITBREIDINGEN EN TOEVOEGINGEN UITSCHAKELEN
Misschien kunnen extensies van derden en adblockers soms verschillen met Fb-scripts veroorzaken, waardoor deze niet correct werken. een methode om deze problemen op te lossen, is door Facebook te bladeren in de incognitomodus. Als het correct werkt in de privémodus, moeten browserextensies achter de kwestie zitten.
 Om de fout te verhelpen, schakelt u alle extensies uit en activeert u ze één voor één om erachter te komen welke de oorzaak is. Als deze truc ook niet het probleem oplost, neem dan contact op met het Facebook telefoonnummer via e-mail, telefoon of live chatondersteuning.

Keep discovering on Mamby:

Facebook
klantenservice
ondersteunings
bellen
nederland
If you liked this post, you may also be interested in...
O
Information Work with us Contact Terms and Conditions FAQs
© 2021, Mamby Investments