Access
Access

Groei-van-zakelijk-internet-gebruik-groeit-door

Your avatar
LA
laibakhan
Groei-van-zakelijk-internet-gebruik-groeit-door

Het aantal bedrijven dat gebruikmaakt van Zakelijk internet, groeit nog licht. Inmiddels zit 83 procent operation het wereldwijde computernetwerk, 6 procent meer dan vorig jaar. Tweederde (66 procent) doet operation internet ook elektronisch zaken, een stijging van 7 procent. Bijna de helft (45 procent) van de ondernemingen heeft een eigen site en 17 procent is van plan er het komende jaar een operation te zetten.

Dat blijkt uit een dispensing entryway het onderzoeksinstituut NIPO in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, zo is vrijdag meegedeeld. Een eigen site leidt volgens het bedrijfsleven niet zozeer child een hogere omzet maar vooral toddler een grotere bekendheid van naam of produkt.

Vooral elektronisch betalen of telebankieren is populair. Driekwart van de bedrijven doet dat. Maar slechts 3 procent biedt de klanten de mogelijkheid om ook elektronisch te betalen. De helft van de ondernemingen koopt of verkoopt produkten by means of het Zakelijk internet. De voordelen van elektronisch zakendoen zijn tijdbesparing, minder kosten en minder administratieve rompslomp. Eenderde ervaart moeilijkheden bij het elektronisch zakendoen. Dat komt vooral entryway gebrek aan kennis en vaardigheden.

Keep discovering on Mamby:

If you liked this post, you may also be interested in...
O
Information Work with us Contact Terms and Conditions FAQs
© 2021, Mamby Investments