Cum să fii mai încrezător în pat - Sfaturi pentru a te îngreuna

Your avatar
JP
Jean Petran
Cum să fii mai încrezător în pat - Sfaturi pentru a te îngreuna

În zilele noastre bărbații își pierd încrederea în sine din pat din cauza stresului, în munca de zi cu zi își pierd interesul pentru sex și partenerii lor se frustrează din cauza orgasmului scăzut. Deci, acest blog îi va ajuta să devină mai încrezători în pat.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă rezolvați toate problemele sexuale și vă veți simți mai încrezători în timp ce întrețineți relații sexuale cu partenerul dvs. și vă veți simți relaxat, iar sesiunea dvs. va deveni mai interesantă.

Deci, dacă doriți să vă întoarceți încrederea în sine în pat, urmați aceste sfaturi și bucurați-vă de actul sexual de lungă durată cu un orgasm intens.

Vorbește despre cele mai iubite poziții

Încercarea de a vă gândi la ce are nevoie un complice poate determina o manevră nu bine educată, de neobservat - o abordare sigură a focului asupra certitudinii crimei. Scurtă meditație de a discuta despre diferite preferințe în cameră nu este nimic în contrast cu aceea de a încerca o altă procedură pe care complicele tău nu trebuie să o facă.

Exercițiu

Un raport în curs de desfășurare distribuit în Journal of Sexual Medicine a constatat că o măsură mai mare de activitate a fost legată de o mai bună muncă erectilă și sexuală. A fi o greutate solidă și în formă cardiovasculară vă va îmbunătăți probabil prezentarea sexuală. Nici să-ți placă ceea ce arăți și simți cel mai probabil. Exercițiul de mărire a penisului este unul dintre cele mai bune exerciții pentru a deveni mai încrezători în pat.

Prevedeți realizări

Pentru bărbații cărora nu le pasă de planificarea pentru rezultatul direct imaginabil, această abordare simplă este o altă opțiune. Include imaginarea experienței sexuale ideale, cu totul care merge perfect, în acel moment intrarea în întâlnirea reală acceptând realizarea pe care ți-ai imaginat-o este suficient de aproape.

Rămâi pozitiv

Majoritatea oamenilor își pierd încrederea în pat deoarece devin mai negativi din cauza lipsei de erecție. În timp ce negativitatea te va supăra și îți va scădea încrederea. Așadar, concentrați-vă asupra lucrurilor pozitive și păstrați deoparte negativitatea, odată ce veți începe să ignorați lucrurile negative, veți avea automat încredere. Gândiți-vă doar la ce lucruri bune vă vor face să vă simțiți pozitiv pe dvs. și pe soțul dvs.

Dacă îți vei începe ziua cu pozitivitate, atunci totul va merge pe drumul cel bun. Așadar, rămâneți pozitiv în fiecare situație, în timp ce începeți cu partenerul dvs., apoi vedeți lucrul pozitiv pe care îl veți deveni automat mai greu.

Păstrați contactul vizual

Este posibil să nu observați acest lucru mic, dar contactul vizual este esențial pentru orice în timp ce vorbiți cu cineva, în timp ce aveți întâlniri contactul vizual joacă un rol important, deoarece contactul vizual vă face să vă simțiți încrezători.

Bărbații nu își pot exprima sentimentele, dar îți poți face partenerul să se simtă special uitându-se la ea, deoarece femeile pot înțelege totul văzându-ți ochii. Deci, faceți un contact vizual adecvat și faceți partenerul dvs. să se simtă confortabil, contactul dvs. vizual vă va semnifica respectul față de ea și va fi atrasă de dvs.

Deci, încearcă întotdeauna să-ți faci partenerul să se simtă confortabil în timp ce vei începe să te așezi pe pat.

Practică sexul delicat

Erecțiile vin și pleacă în mod normal pe tot parcursul actului sexual și nu înseamnă că este ceva în neregulă cu casa că el nu este suficient de atras pentru complicele său. Deoarece este orice altceva decât o problemă previzibilă, nu trebuie să vă faceți griji. Numeroase exerciții sexuale nu necesită o erecție.

Terapie

Câțiva oameni merg la Terapie sexuală pentru o singură întâlnire pentru a se instrui despre anchetele specifice pe care le au. Alții au mai multe probleme uimitoare, de exemplu, un complice care se simte departe, dificultăți de descărcare și erecție sau instabilități legate de dorințele sexuale. Dacă provocările sexuale vă împiedică să obțineți un maxim incredibil, indiferent de ce ei sunt, gândiți-vă să căutați asistență competentă.

Keep discovering on Mamby:

If you liked this post, you may also be interested in...
O
Information Work with us Contact Terms and Conditions FAQs
© 2021, Mamby Investments