Cat de buna este apa de lavanda Fleurane

Your avatar
CR
by
CristiMirescu
Your avatar
CR
by
CristiMirescu
Cat de buna este apa de lavanda Fleurane

Apa de lavanda este considerată o minune a aromaterapiei. Utilizată inca din cele mai vechi timpuri împreună cu uleiul esențial derivat din aceeasi plantă, apa florală de lavanda este foarte prețioasă datorită particulelor fine de ulei care se regăsesc in compozitia sa.

Apa de lavanda Fleurane este foarte usor de utilizat, mereu la indemana datorită recipientului practic si a sistemului cu pulverizator, la gramaj de 30 ml pentru a putea fi luat chiar si in buzunar sau la 100 ml, având astfel ocazia de a te bucura de o cantitate mai mare pentru o perioada mai lunga de timp. Sticla de 250 ml, fara pulverizator, cu capac simplu si sigiliu, ofera posibilitatea de a face refill celor doua sticlute menționate mai sus, avand un pret mai avantajos la gramaj mai mare.

Lavanda este folosita inca din antichitate in scopul de curățenie si îngrijire personală. De asemenea, oamenii o mai foloseau si pentru a trata insomniile, stările depresive, anxietatea, dar și rănile, arsurile cutanate, durerile de cap, usturimea in gat, indigestia sau pentru a spăla rufele, a împrospăta camerele etc.

Multi o considerau o plantă sfântă cu proprietăți tamaduitoare tocmai datorită multitudinii de întrebuințări și proprietăți in special cele antiseptice.
In prezent, lavanda, mai exact apa florală de lavanda este foarte răspândită in rândul oamenilor, mai ales in casele celor care urmează un stil de viață cat mai aproape de natura, organic, hranitor. Aceasta completează cu succes orice gama de cosmetice naturale, fiind utilizată in rutina zilnică a milioane de oameni de pe întreg globul.

Include apa de lavandă in rutina ta zilnică astfel:
- dimineata, ajută-ti tenul sa se revitalizeze prin doar câteva pulverizari aplicate pe toata suprafata pielii. Nu este nevoie sa ștergi sau sa clatesti. Este chiar indicat sa lasi pur si simplu sa actioneze. Vei simti apoi diferenta.
- seara, daca nu porti un machiaj incarcat, pulverizează apa direct pe ten, apoi curăță usor cu o discheta demachianta pentru a indeparta impuritatile. Da, functioneaza foarte bine daca nu obișnuiești sa te machiezi de fel. Daca porti un machiaj complex, insa, este necesar mai întâi sa cureti tenul cu un demachiant special, poate chiar cu o lotiune micelara, de preferat tot din gama produselor cosmetice naturale. Apoi pulverizează apa de lavandă pe ten si nu curata, las-o sa actioneze ca lotiune tonică si hrana pentru piele.

Femeile o folosesc foarte des dupa epilat, având proprietăți ce ajută la refacerea pielii iritate, calmand-o. De asemenea, si bărbații folosesc apa de lavandă Fleurane dupa barbierit, confirmând faptul că pielea lor devine vizibil din ce in ce mai sănătoasă si lipsita de iritatiile acestui ritual uneori destul de dureros si neplăcut.

La același capitol intra si utilitatea sa in calmarea si tratarea iritatiilor de scutec ale copiilor. Proprietățile sale vindecatoare contribuie la rutina de seara a celor mici in îngrijirea pielii atat de sensibile, spre linistea multora dintre mamicile care folosesc lavanda tocmai pentru o atmosferă mai relaxata.

O alta întrebuințare este in apa fierului de călcat - o parte apa de lavandă si 2 sau 3 parti apa normală. Utilitate care devine din ce in ce mai faimoasă datorită faptului ca împrospătează incredibil hainele, lasă un miros placut si ajută la aranjarea mai usoara a acestora.

Pe timpul verii, este cel mai îndrăgit si nelipsit produs din bagajul de plajă. Clienții Fleurane au mărturisit ca si-au tratat arsurile cauzate de expunerea îndelungată la soare cu apa de lavandă. Nu doar vindeca arsura, dar si calmeaza pe loc durerea, lăsând o senzatie mai placuta la atingerea pielii.

In sezonul rece, de asemenea, este foarte utila in îngrijirea tenului deshidratat si agresat de frig. In acest sens, apa de lavanda regenereaza si hidrateaza tenul, eliminând acea senzație de "piele care strânge".

Acest produs isi demonstrează încă o data utilitatea prin faptul că poate fi aplicat pentru a tine insectele departe de piele. Foarte eficienta in a îndepărta țânțarii, apa de lavanda ajută totodata si la calmarea ciupiturilor, in cazul in care nu ati aplicat-o din timp pentru prevenție. Calmează senzatia de mâncărime si reduce inflamatia cauzata de ciupitura.

water
cosmetics
floral
lavender
natural
Perfume
cologne
fleurane
The author does not have active monetization, this is the estimated revenue this post would have generated
Cheer up, leave your comment